HEALINGEN
 
Privé activiteiten zijn sessie die je alleen of met iemand samen doet. Ik bied verschillende mogelijkheden aan, hieronder de informatie hierover.
 
 
 
 
HEALING & READING
 
Er zijn momenten in ons leven, dat het lijkt of alles stagneert, blokkeert en niet 
meer stroomt. Of op sommige vlakken niet meer stroomt. Dan kunnen me healing gebruiken zodat de blokkades weer opgeheven worden. Energetische healingen, trance - healing & trance - reading kunnen hierbij helpen
 
 
 
HEALING QUEST 
 
24 uur bij jezelf in de natuur zijn. Rust, ruimte, en geen afleiding. 
Dit is een healing quest........en veel meer.
 
 
Een healing quest, is een zoektocht naar jezelf. Een korte quest waarin je tijd voor jezelf neemt, jezelf leert kennen zonder mobiel, boek, of andere afleidingen. 24 uur in de natuur, genieten van de rust en stilte, misschien slapend, denkend, voelend, en gewoon zijn.
Deze healing quest is een weekend wat in Nederland wordt gehouden. Waarin je in een eigen tent verblijft. Zonder eten maar wel met water
Hier wordt je niet gestoord en mag je de tijd voor jezelf nemen.

Deze quest is voor iedereen die tijd voor zichzelf nodig heeft, healing (heelheid) zoekt in zichzelf, healers zijn en healingen geven, en gewoon voor iedereen die interesse heeft om dit mee te maken.

Van vrijdagavond waarin we je quest gaan voorbereiden, tot zondagavond wanneer je weer naar huis gaat. Krijg je de tijd om met jezelf bezig te zijn.

Meer informatie volgt nog.​​​​​​​Contact
:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: dequest@live.nl 

 

 
 
 
top
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

  Site Map