C.A.R.O.  
                    
 
 

Coaching - Reading

Aandacht - Healing

Rite - Inwijdingen

Overdracht - Energiewerk

 
 

Iedereen zal een andere associatie hebben bij bovenstaande woorden. En zoals alles in het leven gaat het erom wat iets voor jou betekent. 

 

Voor mij staan deze woorden voor het zien, voelen, horen, ervaren en lezen van energie, van levenspaden, van begeleiding op deze paden, en het oplossen van blokkades en negatieve elementen in je leven, en voor het aanraken van je ziel in de vorm van healing en reading. Hoe ervaren we samen wat jij nodig hebt, hoe kunnen we dit in jou zien, lezen, horen en voelen. En hoe kunnen we dit omzetten in positieve energie en terugkoppelen aan jezelf, zodat jij weer verder kunt op je levenspad. 

En je kunt  " staan voor wie je bent 


In C.A.R.O. zitten vele kanten verwerkt. Zoals reading, healing, motivatie, coaching,  mediumschap, begeleiding, lichtwerk, inwijdingen en veel meer. Na jaren ervaring in het geven en volgen van healingen, coaching, readingen, cursussen, opleidingen, workshops, privé sessies, klank en energetische healingen en andere activiteiten, is het tijd om mijn talenten en krachten in te 

zetten op een nieuwe manier. En hierbij wordt het neergezet in C.A.R.O. 

 
We hebben allemaal aandacht en aanraking nodig in ons leven. En soms ook coaching en begeleiding. Door samen te werken waar nodig is, kunnen we oplossingsgericht bezig zijn, en de volgende stappen op je pad vergemakkelijken.
 

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven, en heb je geen duidelijk beeld wat deze stap is? Dan kan C.A.R.O. je hierbij helpen. 

 

De basis waaruit ik werk is sjamanisme.
Een oeroude weg naar de innerlijke 
wereld van het ZIJN.............. of HAAR, om niet te discrimineren.

 
 
 
 

Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: dequest@live.nl 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 

  Site Map