In the Womb Inwijding

 

 

In The Womb, Inwijding

Een mooie en krachtige initiatie vanuit de Incatraditie, en brengt ons in direct contact met de collectieve vrouwelijke lijn.  

Tijdens dit ritueel eren wij onze baarmoeders, wij erkennen deze als een plek van creatie, een heilige goddelijke plek dat in staat is leven te schenken. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee... Het is nu de tijd om dit te helen. Het is tevens een helend en verbindend ritueel met Moeder Aarde omdat zij ons op haar beurt ook leven geeft.

Een bijzonder mooi ritueel voor vrouwen onderling dat op een zachte liefdevolle manier jouw moederschoot in natuurlijke balans brengt waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

Het is de bedoeling dat dit ritueel gedeeld wordt tussen vrouwen over de hele wereld, omdat wij als vrouwen ons moeten verbinden en versterken. Wij zijn uiteindelijk de sleutel tot het overleven van de mens. De vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, misbruikt en onderdrukt in allerlei vormen en vindt helaas nog altijd plaats in de patriarchale wereld waar we in leven. Het is de hoogste tijd dat het goddelijke in elke vrouw geëerd, erkend en gevoed wordt!

 ‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven!’

Je wordt geheeld, bevrijd van lijden, en herboren in Eigenkracht, Eigenwaarde, Eigenliefde en Eigenschoonheid… Je vrouwelijke energie mag weer gaan stromen!

Wij als vrouwen zijn zacht, wild, krachtig, liefdevol.. dit alles en nog veel meer!  Laten we onze vrouwelijke energie eren en vieren! Gun jezelf dit prachtig geschenk!

De inwijdingen kunnen privé gegeven worden of in groepen. Als je privé ingewijd wil worden kun je contact opnemen om een afspraak te maken.

 

 

 

 

Data: 

13 december 2017
Centrum Djoj te Rotterdam
19:30 uur
€ 35,- 
Aanmelden is noodzakelijk!


 Inwijdingen

 
De inwijdingen worden in groepen of individueel gegeven. 
 
 
Kosten:
 
€ 35,-  
 
 

Contact
 

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:
 
Caro Daalder
 
Mobiel: 06-2420 5581
  

 top

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

  Site Map