Caro Daalder
 
 

Caro heeft na afronding van haar opleiding als parapsycholoog, een opleiding tot coach gevolgd.  Ze heeft  zich gespecialiseerd in healing van zowel lichaam als geest. Omdat het lichaam niet kan helen zonder dat de geest geheeld wordt, en visa versa, is Caro een specialist in beide geworden. Dit door haar ervaring in honderden healing sessies van de afgelopen 10 jaar, als ook de opleiding tot healer die ze vanuit De Quest organiseert. De healing vormen die ze gebruikt zijn gebaseerd in het sjamanisme, de oudste healingvorm die de mensheid kent. Maar natuurlijk gebruikt zij vele verschillende healing & coaching vormen in haar sessies en opleidingen. 

 

De eenheid van al wat is, is haar basis geworden in het leven, Om deze eenheid te kunnen en mogen delen heeft ze in 2008 
De Quest opgericht, een 
Sjamanistisch opleidingsinstituut,. Hierin is haar levenswerk, geloof en passie met elkaar verbonden en geeft ze workshops, cursussen, opleidingen, privé sessies, healingen en andere activiteiten waarin Sjamanisme de basis vormt.

 

Ze heeft opleidingen gevolgd in o.a. intuïtieve ontwikkeling, boeddhistische meditatie opleiding, reïncarnatie, trance communicatie, gesprekstechnieken, sjamanistische healing, klank & healing, intuïtieve heling, en is gediplomeerd sportmasseur,  reiki I & II, tera mai reiki I en II, magnetiseur, ontspanning massage, intuïtieve massage. Sjamanistische massage een massage techniek die zij zelf heeft ontwikkeld, en veel meer.

 

Ook heeft ze zich de laatste jaren gespecialiseerd in Inwijdingen, Rites, Initiaties. En heeft ze vele mensen mogen inwijden in o.a. Munay Ki, Nusta Karpay, In the Womb, Atlantis, Reiki, Healing Inwijdingen en meer. 

Inwijdingen zijn voor haar een opneming en een verbinding van krachten en vermogens, van energie of werelden, waar kennis en talenten in jezelf door worden geactiveerd, bekrachtigd of herkend en opnieuw geprogrammeerd.

Op het moment dat jij jezelf opent voor deze energie en verbinding maakt met deze energie, komt deze energie in jou tot leven. Hierdoor verander je van een “oorspronkelijk mens” in een “wedergeboren nieuw mens”. Inwijdingen maken een diepe verandering in je leven, in je eigen energie, inzichten en de manier waarop je jezelf neerzet in de wereld. Door inwijdingen kom je in je eigen kracht te staan, en worden je talenten zichtbaar, handelbaar en uitvoerbaar. 

 

Omdat De Quest een sjamanistisch opleidingsinstituut is, waar dus opleidingen, cursussen, festivals, workshops, klankconcerten en veel meer georganiseerd en gegeven wordt, heeft ze in 2015 www.carodaalder.nl opgericht. Het was tijd om haar eigen naam neer te zetten en dit in een vorm die herkenbaar is om haarzelf, en niet om de mooie dansende vrouwenboom (het logo van De Quest) 

Onder Caro Daalder heeft ze haar Coaching, Healing en Inwijdingen ondergebracht, zodat deze beide haar energie, kracht, passie, tijd, en ruimte krijgen die ze verdienen. In de loop van 2016 komen hier heel speciale Inwijdingen bij. Meer hierover later in de tijd!!!

 

Haar grootste passies zijn mensen en natuur, de verbindingen en contacten met en tussen mensen, en tussen mens en natuur.

Werken met groepen, maar ook individueel is haar specialiteit en passie, en dit doet ze dan ook met veel liefde, plezier, duidelijkheid, humor en inspiratie.

 

 
 
 
 

Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Telefoon: 010-418 4512

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: dequest@live.nl 

 

 
 
 
top
 
  
 
 
 
 
 

 

  Site Map