Atlantis Inwijding

 

 

 

 

AWAKENING THE LIGHT CODES OF ATLANTIS

Terwijl Moeder Aarde door een moeilijke periode van transformatie gaat, en iedereen haar krachten, kennis en energie gebruikt in dienst van de planetaire Ascentie. Is nu de tijd aangebroken om in verbinding te komen met ons erfgoed om onze ware zelf te herkennen en oude geloofssystemen, gedachten en verwachtingen los te laten.

We kunnen onze angsten en het gevoel van afscheiding overwinnen, om te zien dat alles één is. Alleen “IK BEN” verbindt ons met elkaar. Waardoor we samen door de poort van vernieuwing kunnen gaan in een voor ons nog onbekende wereld. Hier zullen we ontdekken wat schoonheid is, en de diversiteit van AL wat is en altijd zal zijn.

Nu staan we open voor hogere bewustzijn en hogere frequenties. Dit proces is al voorspeld door eeuwen oude profeties en staat ons nu toe onze aangeboren kennis terug te halen. We zijn één met Moeder Aarde, één met alle levensvormen,we zijn goddelijk.

Met deze inwijding wordt ons fysieke lichaam gezuiverd om ons voor te bereiden op de Ascentie. Al onze licht codes worden geactiveerd. Hierdoor krijgen we toegang tot onze oerkennis.

Thoth zal ons bijstaan in de Kristallen Tempel van Atlantis. Waardoor we toegang tot ons erfgoed krijgen en deze kunnen toepassen in ons leven. Het onthult onze diepste zelf en laat ons zien wie en wat we zijn. Hoe we liefde kunnen uitdragen in deze wereld. De inwijding geeft ons gereedschappen en assistentie, als ook Helpers, zodat deze licht codes onze weg kunnen vergemakkelijken.

 De inwijding is een belofte van Zelf Meesterschap en liefde voor AL wat is. Het opent ons op de hoogste niveaus, bij het dienen van het licht en alle bewoners van alle werelden. We kunnen onze belofte aan onze broeders en zusters, en vooral aan onszelf waarmaken, op alle niveaus van ons leven.

Het copyright van bovenstaande tekst behoort aan: Ellen Dana Stamer 2007 ©

 

De Inwijding

De inwijding wordt meestal op afstand gedaan, maar het is ook mogelijk om af te spreken en elkaar te ontmoeten.
Als we elkaar gaan ontmoeten is de prijs anders dan vermeld hieronder. 
Bij de inwijding op afstand, krijg je begeleiding vooraf, tijdens en achteraf via mail en/of telefoon.
Na de inwijding krijg je een certificaat en een uitleg wat ik ervaren heb tijdens je inwijding per mail toegestuurd.

 

 

Kosten:  

€ 35,- voor inwijding op afstand,
Inclusief Certificaat en informatie om inwijding zelf te geven

€ 45,- voor inwijding in workshop
Inclusief Certificaat en informatie om inwijding op afstand zelf te geven.

€ 55,- Masterclass 
Hierin leer je hoe je de inwijdingen in een workshop kunt doorgeven.

 

 


Contact:

Voor meer informatie en afspraken kun je bellen of mailen met:

Caro Daalder

Mobiel: 06-2420 5581

Mail: dequest@live.nl 

 

 

top

 
 

 

 
 
 
 
 
 

 

  Site Map